Vasi rendőr váltja Szabadfit: dr. Takács Tibor az új Győr-Moson-Sopron megyei főkapitány

Dr. Takács Tibor ezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság eddigi rendészeti igazgatója, korábbi körmendi kapitányságvezető kerül a nyugdíjba vonuló Szabadfi Árpád helyére, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság élére, értesült portálunk.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Újabb vasi tiszt kerül vezetői pozícióba: Győrbe költözik a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója.

Információink szerint dr. Takács Tibor ezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság jelenlegi rendészeti igazgatója  lesz október elsejétől a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. Megkerestük az érintettet, aki nem kívánta kommentálni információnkat. Úgy tudjuk, hogy Győrben szerdán tartanak állománygyűlést, ahol hivatalosan is bejelentik a személyi változást.

Dr. Takács Tibor kinevezésével immáron két szomszéd megyében lesz vasi származású főkapitány, hiszen a szombathelyi dr. Tiborcz János régóta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot irányítja.

Nemrégiben felröppent a hír, hogy az új országos főkapitány nem szereti az utazó megyei főkapitányokat. Dr. Tiborcz János azonban már több mint egy éve  Zalaegerszegre költözött, s úgy tudjuk, hogy dr. Takács Tibor esetében is a kinevezés feltétele volt a győri letelepedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!