Civil

 • cikk kép
  Bagolytúrával indítottak Molnaszecsődön

  Molnaszecsőd - Ahogy minden augusztus második hétvégéjén, idén is falunapot tartottak Molnaszecsődön a helyi önkormányzat és a helyi Molnár Lajos Egyesület rendezésében.

 • Készül Felsőcsatár települési arculati kézikönyve

  Felsőcsatár - Fórumot hirdetett a felsőcsatári önkormányzat, ahol részletes tájékoztatást kaptak az érdeklődők a település most készülő arculati kézikönyvéről. A helyhatóság várja és gyűjti a lakosság észrevételeit, javaslatait, hogy beépíthessék azokat a kézikönyvbe.

 • cikk kép
  Táborok a vulkán tövében

  Kissomlyó - Ugrásszerűen megnőtt Kissomlyó lakóinak száma, igaz sajnos csak ideiglenesen. A település kétszázötven állandó lakosa mellett a héten közel ötven táborozó gyerek és fiatal költözött a kemenesaljai faluba.

 • cikk kép
  A 800 éves Vasszilvágy is köszöntötte ünneplőit

  Vasszilvágyon augusztus 5-én nem hagyományos falunapot tartottak, ezt hangsúlyozta Ágh Péter országgyűlési képviselő is ünnepi beszédében.

 • cikk kép
  Csehimindszent - Visszavárják egymást a csoportok

  CSEHIMINDSZENT - Másfél évtizedes története alatt a Vasvári Rétesfesztiválról egyszer sem hiányozhatott a csehimindszentiek lelkes csapata.

 • cikk kép
  Szombathelyi huszárok a Muravidéki Vágtán

  Lendva-Hosszúfalu - A szombathelyi Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület Huszár Tagozata látta el a hét végén megrendezett II. Muravidéki Vágtán a protokolláris huszárfeladatokat.

 • cikk kép
  Helikopterről keresik a sérült vezetékeket Szentgotthárd és Őriszentpéter között

  Szentgotthárd - A csütörtök esti-péntek hajnali vihar okozta károk miatt a Szentgotthárd környéki településeken több száz háztartás maradt áramellátás nélkül Szakonyfaluban, Rábatótfaluban, Alsószölnökön és Felsőszölnökön.

 • cikk kép
  A roma áldozatokra emlékeztek Toronyban

  Torony - A vasárnap délelőtti szentmise után emlékeztek meg a roma holokauszt toronyi áldozatairól az óvoda falán elhelyezett emléktáblánál. Kovács György polgármester beszéde után koszorúkat helyeztek el, gyertyákat gyújtottak az emlékezők.

 • cikk kép
  Magyar nap is lesz a radgonai vásáron

  Szentgotthárd - Augusztus végén ötvenötödik alkalommal rendezik meg Szlovéniában, az AGRA Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásárt, ahol harminchat ország ezernyolcszázhúsz kiállítója, köztük huszonhat magyarországi vállalat illetve vállalkozás mutatkozik be – tájékoztatta a sajtó képviselőit Szentgotthárdon Mateja Jaklič a vásár ügyvezető igazgatója.

 • cikk kép
  Ha nyár akkor falunap!

  Vashosszúfalu - A kisközségek egyik fő nyári programja a falunap. Amit a falu közösségének összefogásáért, szórakozásáért rendez a helyi önkormányzat. Így történt ez Vashosszúfaluban is augusztus első szombatján. A rendezvény nagyon tartalmas és szórakoztató volt.

 • cikk kép
  A mentőkért rúgták a bőrt

  Szentgotthárd - Jótékonysági focitornát rendeztek augusztus 5-én, melynek a szentgotthárdi sportcentrum adott otthont.

 • cikk kép
  Magyarnádalja falunapja

  Magyarnádalja - Lázas készülődés után szombaton szeretettel hívták és várták a kis falu és a környező községek lakóit a falunapra.

 • cikk kép
  Falunapi sokadalom Kissomlyón

  Kissomlyó - Szombaton ismét mulatott a falu, hiszen a múlt heti Rák Fesztivál után, ezen a hétvégén falunapon szórakozhatott Kissomlyó apraja-nagyja.

 • cikk kép
  Újra együtt a nagy csapat - Jubileumi mérkőzést játszottak Alsóújlakon

  Alsóújlak - Pontosan 15 éve – 2002-ben - nyerte meg az alsóújlaki futballcsapat a megyei harmadosztály bajnokságát. A húsz éves ASC történetének legsikeresebb eredménye ez a mai napig.

 • cikk kép
  Hat dédunokája köszöntötte

  Szakonyfalu - Hálaadó szentmisével és szeretetlakomával köszöntötték kilencvenedik születésnapja alkalmából augusztus 5-én az 1927. augusztus 8-án, Szakonyfaluban született Schrei Istvánné Irénke nénit

 • cikk kép
  Sé jelképeit festették a hivatal tűzfalára

  Sé - T. Takács Tibor festőművész alkotásai segítségével elevenedik meg a falu története a Séi Közös Önkormányzati Hivatal tűzfalán.

 • cikk kép
  Garázsra gyűjtötték a vasat a felsőcsatári tűzoltók

  Felsőcsatár - A falu lakóinak felajánlásaiból mintegy négyszázezer forint értékű vashulladékot gyűjtöttek össze a Felsőcsatári Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. A pénzt a tűzoltóautók garázsának építésére használják fel.

 • cikk kép
  Kosarat fontak, falut jártak, várat ostromoltak az Örökség tábor résztvevői

  Ikervár - Ismét telt házas volt az Ikervári Batthyány Lajos Művelődési Ház és Könyvtár, illetve a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat által meghirdetett nyári napközis tábor.

 • cikk kép
  Szent Kereszt Ifjúsági Csoport Andrásfán

  Andrásfa - Július utolsó szombatján Andrásfán járt a vasvári Szent Kereszt Ifjúsági Csoport.

 • cikk kép
  Szívesen járnak haza Káldra az elszármazottak

  Káld - Káldon már hagyománynak számít, hogy augusztusban visszavárják a faluból elszármazottakat.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...