Civil

2017.02.27. 18:10

Új játékok a tizenhat Petőfi telepi apróságnak

Szombathely-Petőfi telep – Tizenhat 16 gyermek született Szombathely Petőfi Telep városrészen 2015. március 3. és 2016. december 9. között. A kismamák baba-mama klubot hoztak létre.

Civil Tudósítónktól

Ennek keretében péntek délelőttönként rendszeresen találkoznak, megbeszélik tapasztalataikat, ötleteket adnak egymásnak sütés, főzés, gyermeknevelés terén. A közösségbe járás nagyban megkönnyíti majd a gyerekek intézményi beilleszkedését. A szülők kérésére az ő számukra rendezett farsangi kavalkádot a Petőfi Telepért Egyesület február 25-én. Az egyesület a farsang alkalmából 2 darab 120 x 120 cm-es polifoam szőnyeget, iglu sátrat, alagutat és kétszáz labdát ajándékozott a klub számára a gyermekek nagy örömére. Németh Krisztina bohóc mintájú tortával lepte meg a gyerekeket, amit közösen fogyasztottak el.

Babos Dominik – Pán Péter; Kondics Lívia, Németh Krisztina, Sikos Péter – rokker, Németh Csenge – Dominó lány.

Sikos Péter – rokker, Sághy Júlia, Busznyák Benjamin, Németh Ferenc Nimród – Ludas Matyi, Németh Csenge – Dominó lány, Előtérben Giczi Áron – cowboy,

A gyermekfarsang után a felnőtteké volt a főszerep. 17 órától a sorokpolányi Meglepetés Színtársulat adta elő Fejér István-Kéri Ferenc: „Az alkohol öl” című zenés komédiáját. A színtársulat már nem először volt vendég a Petőfi Telepen, ezért nagy érdeklődés és telt ház várta a bemutatót. Az előadást követően zenével-, tánccal-, tombolával folytatódott az este.

Meglepetés színtársulat – Preisz Szilveszterné, Hajós Bernadett, Papp Géza, Mező Gábor

gólya, Petőfi Telep Gyermekei

Csicsai család: Csicsainé Kálmán Rita, Csicsai Kaba, Csicsai László

Szerző: Gaál Attiláné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!