Civil

2017.05.06. 17:27

A csöngei gyerekek együtt köszöntötték az anyukákat

Csönge – Első ízben tartottak a településen közös anyák napi műsort, ahol az óvodások és az iskolások is köszöntötték az anyukákat és nagymamákat.

Civil Tudósítónktól

A településen az idén tartottak először közös anyák napi műsort, ám a remények szerint ez most már hagyomány lesz a faluban. A gyermekek már hetek óta, az iskola után szorgalmasan készültek a nagy napra.

Fotó: Nyéki Sándor

E jeles ünnep alkalmából gyülekeztek pénteken a művelődési házban az édesanyák, nagymamák, és az izgatottan készülődő gyermekek is, akik egy műsor keretében akarták átnyújtani szüleiknek a szeretet, a hála és a köszönet virágait. A színvonalas műsor boldogsággal, melegséggel töltötte el a jelenlévők szívét. A gyönyörű énekeket és verseket könnybe lábadt szemmel hallgatták fiatalok és idősek. A műsor végén minden gyermek egy szál virággal köszönte meg a jelenlevő édesanyáknak és nagymamáknak az eddig kapott gondoskodást és szeretetet.

Nagy köszönet jár a felkészítőknek: Dávid Klaudia kulturális közfoglalkoztatottnak, Vargáné Kőszegi Szilviának, a szülői munkaközösség vezetőjének, Hencz Zoltánnénak, az óvónéniknek, Hiba Lászlónénak és Csupor Andreának. A virágokat Takácsné Dombi Ramóna ajánlotta fel. Természetesen a legnagyobb köszönet a gyerekeknek jár a kitartó felkészülésért és a megható műsorért.

Nyéki Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!