Civil

2016.01.26. 16:06

A katonaélet emlékeit várják a molnaszecsődiek

Molnaszecsőd - A tavalyi rendezvény nagy sikerén felbuzdulva a településen az idén is megrendezik a Leszerelőzászló kiállítást, február 6-án és 7-én.

Civil Tudósítónktól

Szombathelyi Zoltán nyugalmazott honvédtiszt és fia, Szombathelyi Tamás polgármester a tavalyi kiállításon (fotó: Szendi Péter)

A szervezők azt kérik, hogy aki szeretné kiállíttatni saját vagy ismerőse leszerelőzászlóját, az legkésőbb február 3-án délután négy óráig adja azt le a molnaszecsődi önkormányzatnál, vagy Holtai Szabolcsnál. Minden zászló fontos, és annál színvonalasabb lesz a kiállítás, minél több relikvia gyűlik össze. Ezenkívül várják a jelentkezéseket a katonaélettel, leszereléssel, zászlókészítéssel kapcsolatos történet-mesélésre is. Különösen várják azokat, akik a molnaszecsődi laktanyával kapcsolatos élményeiket szeretnék megosztani az érdeklődőkkel.A kiállításhoz fegyver- és képeslap bemutató is csatlakozik.

Szombathelyi Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!