Civil

2017.05.03. 09:06

Arcok és keresztek -Sinkó Adrienn könyvbemutatója Ikerváron

Ikervár - Mindenkinek megvan a maga keresztje, de ne áltassuk magunkat, mert mi is keresztje vagyunk valakinek – lehetne ez is a mottója az Arcok és keresztek című kötetnek, amelyben versek és prózák sorjáznak a fiatal alkotó életszemléletéről, világlátásáról.

Civil Tudósítónktól

– Minden egyes történet valós eseményhez, személyhez kötődik – mondja Adrienn, aki gyógypedagógusként talán „többet is lát a világból”.

Fotó: Pásti József, Makrai Tamás

A jelenlévők megtudták azt is, hogy Sinkó Adrienn gyermekkorától kezdve ír, de csupán az elmúlt években kezdett publikálni. Írásai a Kis Lant című folyóiratban jelentek meg.

Az almafa hitvallása című verséért 2016-ban Budapesten, az Aquincumi Költőversenyen arannyal ékesített babérkoszorút kapott.

Sinkó Adrienn elsőkötetes író, Pintér Ernő moderátor és Scheer Uwe hegedűművész igényesen szerkesztett irodalmi és zenei estje teljes mértékben alkalmas volt arra, hogy kiemelve a hétköznapokból, a "régi szelíd esték" hangulatát, értékrendjét és ízlésvilágát jelenítse meg az ikervári művelődési házban.

Pásti József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!