Civil

2017.07.24. 10:30

Az aszfaltrajz-verseny már hagyomány a káldi falunapon

Káld - Július 22-én rendezték meg Káldon az idei falunapot. Az egész napos színes program tartalmas szórakozást kínált mindenki számára.

Civil Tudósítónktól

Délelőtt kispályás focibajnokság zajlott a Szabadidőpark aszfaltos pályáján, ahol baráti csapatok, közösségek mérték össze ügyességüket. A hat résztvevő csapat közül idén is a Toldi Klub csapata lett a bajnok.

A Kertbarát Kör a főzőversenyen

A bejcgyertyánosi Napfény dal- és tánccsoport

Délután kettőtől folytatódtak kint a szabadtéri programok, szerencsére az idő is kegyes volt, nem érte el vihar aznap Káld térségét. Kettőkor főzőverseny kezdődött, melyen három csapat indult. A Holdfény liget több játékot is hozott a gyerekeknek, akiknek eközben Derzsy Otilia készített csodálatos csillámtetoválásokat. Lehetőség nyílott íjászkodásra is, Marton Norbert jóvoltából. Vérnyomás és vércukor mérés is várta elsősorban az idősebb korosztályt. A gyerekek hagyományos programja ilyenkor az aszfaltrajz-verseny, melyen nagyon szép művek születtek. A bejcgyertyánosi Napfény dal- és tánccsoport Apácashowjával szórakoztatta a közönséget. Őket a Káldi Napraforgók Egyesületének néptánccsoportja követte, akik felcsíki táncokat adtak elő. Az Al-Ahram hastánccsoport előadása is nagy sikert aratott. Majd Bognár Gyula nótaénekes műsorát hallhatták az egybegyűltek. Nagy Jonathan bűvész elsősorban a gyerekeket bűvölte el produkciójával. A Music Szellection formációban Polyák Rita és Szelle Szilárd könnyűzenei összeállítását élvezhette a közönség. A kemenesmagasi Septeam együttes folytatta zenés produkciójával a nézősereg szórakoztatását.

A Káldi Napraforgók Egyesülete

Music Szellection Polyák Rita és Szelle Szilárd

A napot a Biznisz Duó hajnalig tartó bulija zárta.

Dominekné Bándoli Bernadett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!