Civil

2017.06.28. 20:33

Bejárták a Szapáry-kastélyt a csehimindszenti szépkorúak

Csehimindszent - A szikrázó napsütéses hétvégére a csehimindszenti idősek klubja sem mondhatott nemet, és egy kedves kirándulással lepte meg tagjait a festői környezetben megbújó, sorokpolányi, egykori Szapáry-kastélyba.

Civil Tudósítónktól

A klubtagok számára az utazást a csehimindszenti önkormányzat biztosította, és az elemózsiával, frissítőkkel felvértezett csapathoz a falu fiataljai közül is csatlakoztak páran. A kirándulók megtekinthették az épületet körülvevő, szebbnél szebb virágkompozíciókkal tarkított parkokat, majd azokon végigsétálva, belépve a kapun korabeli bútorokkal, festményekkel díszített szobákat és helyiségeket csodálhattak meg.

Fotó: Gaálné Pápai Viktória

Az autóbuszban hazafelé mindannyian egyetértettek abban, hogy a következő állomás Rum és egy nagyadag fagylalt legyen. Az élményekkel teli, együtt töltött kellemes programon felbuzdulva, az idősek klubja következő kirándulása sem várat sokat magára. Addig is naponta találkoznak az igazán barátságos és otthonos klubházukban, ahol ezután is megbeszélik teendőiket, jókat kacagnak egymás történetein, megosztják problémáikat, amelyekre közösen keresnek megoldást.

Fotó: Gaálné Pápai Viktória

További nyári programokra is készülnek, strandolásra, kerti sütés-főzésre, hogy élményeket, emlékeket tartalékoljanak későbbre, az esős, őszi napokra, a zord, téli délutánokra.

Gaálné Pápai Viktória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!