Civil

2017.02.12. 22:15

Búcsú 20 év után

A DÜFA elleni 4:2-es győzelemmel 20 év után búcsúzott az Alpokalja Kupák küzdelmeitől a szentgotthárdi Reflector SC kispályás labdarúgó csapata.

Civil Tudósítónktól

1997 óta minden évben részt vettek a tornán, így immáron 20 éves jubileumot ünnepelhettek a srácok. A csapat vezetői most azonban úgy döntöttek, nem lesz folytatás, idén decemberben már nem áll rajthoz a gárda, amelyben a két évtized alatt sok játékos megfordult. S bár a 2016/2017-es Alpokalja Kupán csak a 15. helyen végzett a csapat a felsőházban, azért a 20 év alatt természetesen sok szép élményben volt részük a játékosoknak, bőven akadt számos felejthetetlen pillanat, megannyi szép emlék.

Fotó: olvasó

Az utolsó búcsúmérkőzés után szomorúan, de büszkén vonultak le a fiúk a pályáról. A csapattal, ígéretük szerint még találkozhatunk majd különböző emléktornákon, nyári kupákon és egyéb sportrendezvényeken. Szép volt fiúk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!