Civil

2017.02.04. 18:50

Csillag született Csehimindszenten – a tehetséges diákok elbűvölték a közönséget

Csehimindszent - Február 3-án kora délután már lelkesen, bár izgatottan készültek az iskola tehetséges diákjai a „Csillag születik” című versenyen való szereplésre.

Civil Tudósítónktól

A gyerekek hosszú heteken át gyakoroltak, hogy sikeres produkciókat adhassanak elő a zsűri és a közönségük előtt. A helyi művelődési ház adott teret a program megvalósítására, és a rendezvény nagy sikerrel zárult. Színvonalas, élménydús, humorral és tehetséggel teli előadásokat láthattak a szurkoló diákok, a büszke szülők és pedagógusok, és a szórakozni vágyó vendégek, akik nagy tapssal jutalmazták a fellépőket.

A repertoárban számtalan, színvonalas, úgynevezett „Jelenet" produkció szerepelt, akár a „Hófehérke és a hét törpe" humoros változata, akár a „L'art pour l'art" társulat munkásságából egy kiragadott darab, a „Buszmegálló" című jelenet, Janikovszky Évától egy lenyűgöző alakítás, és még sok más vicces előadás került bemutatásra. A „Vers" kategóriában is remekeltek a diákok, kicsik, nagyok egyaránt, a lelkiismeretes felkészülésük meghozta gyümölcsét. Mindannyian megnyerték a zsűri és a közönség tetszését, és dobogós helyezést értek el. Az élménydús műsort a „Tánc" kategóriában szereplő diákok tették még színesebbé. A fellépők közül jó néhányan több produkcióban is részt vettek. A „Vidám dal" című produkcióban a kisdiákok nem csupán táncoltak, hanem gyönyörűen énekeltek is, és a meghajlás az előadás végeztével, hangos tapssal zárult. Az első és második osztályos tanulók „Katicatánc" című műsora a közönséget teljesen lenyűgözte. Több csapat mutatta meg tehetségét a mai, népszerű dalokra készített tánc koreográfia bemutatásával is.

Az élménydús előadások, a diákok lelkes felkészülése, a rengeteg háttérmunka, és segítség nyomán már egyre biztosabban körvonalazódik, hogy jövő évben is lesz „Csillag születik" Csehimindszenten!

Szöveg és fotó: Gaálné Pápai Viktória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!