Civil

2017.02.14. 11:36

Csoda? Túljelentkezés volt a csokievő versenyen Kissomlyón

Kissomlyó - Trollok, kalózok, harcosok, cowboyok, hercegnők, macik, varázslók lepték el február 12- én a kissomlyói kultúrházat.

Civil Tudósítónktól

A kis közösség újra összegyűlt szórakozni, ünnepelni - ezúttal farsangoltak. Nemcsak a pici gyermekeknek, hanem minden korosztálynak talált szórakozást Kovács Dorottya szervező. A házilag készült süteményeket és egyéb finomságokat most sem sajnálták a falubeliek, minden asztalra jutott belőlük.

A jelmezversenyen holtverseny született, két első helyezést osztottak ki a titkos szavazások alapján. A csokoládéevő-versenyben a nagy jelentkezésre való tekintettel két fordulót kellett tartani, külön a fiataloknak és külön az idősebbeknek.

Az élvezetes csapatjátékok után a nagy sikerű tombola következett, majd folytatódott a felhőtlen szórakozás Dorottya irányításával. A különböző játékokban hol az ügyességre, hol az észre volt szükség. A kicsik arcfestést is kaptak.

Eseménydús, igazán felhőtlen szórakozásban volt része a kissomlyói közösségnek.

Szerző: Hajdu Krisztina

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!