Civil

2017.05.29. 09:10

Ez a nap a gyermekeké volt Lukácsházán

Lukácsháza – Vasárnap már kora reggel benépesült a lukácsházi sportpálya, sok-sok lelkes felnőtt várta Lukácsháza és Gyöngyösfalu apróságait a gyereknapi rendezvényen.

Civil Tudósítónktól

Tíz órakor közös zenés bemelegítéssel kezdődött a program, majd a legkisebbek részt vehettek a babaringató rendhagyó foglalkozásán.

A Capito gitársuli bemutatója mellett a focipályán folyamatosan zajlottak a sportprogramok, dedikált mezt is lehetett is nyerni.

A gyerekek nagyon sok lehetőség közül választhattak. Felülhettek a fogatokra, a pónikra, kipróbálhatták az íjászatot, légpuskával a célba lövést, a kézműves foglalkozások, arcfestés mellett betekintést nyerhettek a tűzoltók, a polgárőrök és a rendőrök munkájába, de hatalmas traktorokat is láthattak.

A vendéglátásról a borbarát hölgyek, a Lukácsházi Boszorkányok, a Nyugdíjas Klub , a gyöngyösfalui Szőlőfürt Egyesület, valamint a képviselő-testület tagjai gondoskodtak. Nagyon népszerű volt a lángos, a palacsinta, a sok-sok sütemény.

A rendezvényt közös gulyásparti zárta Lukácsházán.

 

 

 

Virág Zsuzsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!