Civil

2017.06.08. 15:19

Focikupa és élő csocsó a váti falunapon

Szombaton gyermek- és falunapot tartottak Váton.

Civil Tudósítónktól

Kilenc órakor focival kezdődött a program, ahol öt csapat mérkőzött meg és együtt játszhatott apa és fia is. A kupa után a kicsiket bábszínház szórakoztatta.

Egy órakor a polgármester mondott köszöntőt, majd a látogatók elfogyasztották a jól sikerült krumpligulyást. A helyi étel mellé házilag készített bodzaszörpöt is lehetett kóstolni. A gyerekek jégkrémet és palacsintát kaptak, amelyet az asszonyok szívvel-lélekkel sütöttek.

Ebéd után az óvodások lakodalmas jelenetet adtak elő, majd az iskolások és az énekkarosok léptek színpadra. Ők utána kedvükre ugrálhattak az ugrálóvárban, és csúszdázhattak az óriáscsúszdán, vagy az élőcsocsóban rúghatták a labdát. Később repülőmodell-bemutató zajlott és távirányítós autókat is kipróbálhattak az érdeklődők.

A szórakoztató műsorban először Tóth Tünde énekesnő lépett színpadra, aki a közönséget is bevonta a műsorába, majd Matyi és a Hegedűs fokozták a jókedvet. 18 órakor a Galaxy Rock and roll előadása következett.

A focibajnokság eredményhirdetésével, tombolahúzással és bállal folytatódott a jó hangulatú nap.

Szöveg és fotó: Szár Mónika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!