Civil

2017.06.28. 20:36

Focipalánták táboroztak Rábatótfaluban

Szentgotthárd - Huszonnégy gyermekek tartanak egyhetes napközis focitábort Rábatótfaluban.

Civil Tudósítónktól

A 7-13 évesek számára öt napon át, délelőtt fél kilenctől délután ötig nyújt a helyi sportegyesület edzési lehetőséget.

Fotó: Horváth R. László

Hétágra süt a nap, amikor a rábatótfalui focipályára érkezünk Bartakovics Gábor elnökkel. Tikkasztó meleg van, pedig még nincs is kilenc óra. A gyerekeket ez cseppet sem zavarja. A hétéves lurkók Náricza Róbert vezetésével cicáznak-dekázgatnak, a nagyobbacskák Andrejek Szabolcs irányítása mellett „bójáznak". Délután a gyermekek felügyeletét Császár Tamás veszi át.

Fotó: Horváth R. László

Bartakovics Gábor elmondta, a sportegyesület biztosít minden eszközt, technikai felszerelést a táborozók számára. A gyermekek szüleinek csak az étkezési hozzájárulást kell fizetniük. Az egyesület elnöke elmondta, a 2017/18-as szezonban indítják a legkisebb korosztályt is, és részt vesznek az U14-es Vas megyei labdarúgó-bajnokságban.

Az egy hét alatt jut idő az aktív pihenésre is. A focipalánták a hét elején lubickoltak a szentgotthárdi termálpark medencéiben, kirándultak a festői szépségű Hársas-tónál.

Fotó: Horváth R. László

A táborzáró edzést pénteken Szalafőn tartják a Rába-vidéki napközis lurkóknak.

Horváth R. László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!