Civil

2017.07.19. 14:03

Gőzerővel készül a gotthárdi Húrfúzió a nyári fellépésekre

Szentgotthárd - Alig fél éve alakult Szentgotthárdon a 70-es, 80-as évek zenéit játszó duó, amely pár napja már trió. Fazekas Anna – ő volt az ötletadója a formációnak – és Kozár Kevin gitárosok mellé csatlakozott Huszár Balázs, aki a dobok mögött az alap-ritmusokért felel.

Civil Tudósítónktól

Fotó: Horváth R. László

A gotthárdi fiatalok tervei között saját nóta interpretálásának a lehetősége is felvetődött, de mint mondják, az egy kicsit még várat magára. Az együttes a nyáron majd' minden hétvégén fellép, ezért a hétköznapok sok-sok próbával telnek. Július 28-án egy jótékonysági est szereplői lesznek Szombathelyen, a „becsületkasszás", Pistons Pub-ban szervezett zenei esemény bevételével a daganatos betegséggel küzdő gyermekek gyógyulását kívánják támogatni (Közreműködnek: Claudia, valamint a Háklás Banda). A trióval Szentgotthárdon a Tájidegen Művészeti Szabadnapokon is találkozhatnak, de fellépnek augusztus 26-án Szombathelyen a Savaria Karneválon is.

Horváth R. László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!