Civil

2017.08.08. 08:04

Hat dédunokája köszöntötte

Szakonyfalu - Hálaadó szentmisével és szeretetlakomával köszöntötték kilencvenedik születésnapja alkalmából augusztus 5-én az 1927. augusztus 8-án, Szakonyfaluban született Schrei Istvánné Irénke nénit

Civil Tudósítónktól

A templomi hálaadást követően Császár Róbert egyházközségi elnök köszöntötte a mindig mosolygó Irénke nénit, akit Tóth Tibor plébános ének-áldásban részesített. A kultúrházban Hirnök József, a Magyarországi Szlovének Szövetségének elnöke, majd Rogán Valéria polgármester Irén néni két gyermeke, három unokája és hat dédunokája, valamint a település, az önkormányzat képviselő-testülete nevében kívánt további jó egészséget. Egyúttal tolmácsolta Orbán Viktor miniszterelnök születésnapi jókívánságát.

Az ünnepség szeretetlakomával és vidám beszélgetéssel ért véget, ahol az ünnepelt jókedvűen megígérte, tíz év múlva százasával szedi majd lépteit szülőfalujának utcáján.

Horváth R. László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!