Hetvenhat családnak ad tűzifát a toronyi önkormányzat

2017. január 11., 20:43 szerző: Civil Tudósítónktól
komment
Torony - Pályázati támogatásból csaknem 900 ezer forint értékben, az önkormányzat saját költségvetéséből pedig további 2,5 millió forint ráfordítással vásároltak tűzifát a rászoruló toronyiaknak. Összesen 76 család jut így két-két köbméter tűzifához.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Huszonöt köbméter tűzifát sikerült vásárolni a Belügyminisztérium pályázatán nyert csaknem 900 ezer forintból, aminek jelentős részét már kiszállították a szociálistűzifa-pályázatra jelentkezett toronyi lakosoknak, illetve családoknak. Az egyedülálló idős embereknek fel is fűrészelték a tűzrevalót, úgy szállították ki azt az elmúlt napokban a közmunkások az önkormányzat traktorával. Ennek a mennyiségnek a fuvardíját, mintegy kétszázezer forintot szintén a helyhatóság fizette.

Fotó: Pék László

A képviselő-testület döntése értelmében további 102 köbméter kemény lombos fát vásárolt az önkormányzat mintegy 2,5 millió forintból - ez a mennyiség a napokban érkezik meg Toronyba, így a kiszállítása még januárban megtörténhet. Összesen tehát 76 családnak segít a helyhatóság a téli fűtési időszakban ingyen tűzifával, egy-egy helyre két-két köbméter jut.

Pék László

Civil Tudósítónktól

2017. január 11., 20:43 szerző: Civil Tudósítónktól

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...