Kempingágy, autógumik, bontott alkatrészek az útszéli parkolóban Szombathelyen

2016. augusztus 19., 10:07 szerző: Civil Tudósítónktól
komment
Szombathely - A 87-es főút Szombathelyt elkerülő szakaszán, a 28-as kilométerszelvényben az út két oldalán kialakított pihenőhelynél gyakran megállnak az autósok. Ez rendjén is lenne, ha némelyikük nem itt szabadulna meg a lomtól, szeméttől és veszélyes hulladéktól.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A parkoló bejáratánál elhelyezett „szemetet lerakni tilos” tiltó tábla sem riasztja el a rendetlenkedő autósokat. Egyébként is annyira korrodált, hogy szinte olvashatatlan. Szemétgyűjtő edény sincs kihelyezve, de ez nem feltétlenül jelentené azt, hogy egész éven át áldatlan állapot uralkodjon az alkalmi parkolóban. A bokrok között is sok a szemét, a hulladék. Az illegális szemétlerakás visszatartásában vélhetően sokat segítene a parkoló gyakoribb ellenőrzése. Egy térfigyelő kamera kihelyezése is javíthatna a jelenlegi helyzeten.

A környezetszennyező, törvényeket nem tisztelő embereket csak közös összefogással lehet jobb belátásra bírni. Ebben sokat segíthetnek azok az autósok és mindazok, akik ilyen nemkívánatos cselekményt látnak környezetükben és a tettenérést követően a cselekményt jelentik az illetékes hatóságok felé.

György István Péter

Civil Tudósítónktól

2016. augusztus 19., 10:07 szerző: Civil Tudósítónktól

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...