Civil

2016.10.23. 07:39

Kerékpáros védőfelszerelést kaptak a rendőrségtől a győrvári iskolások

Győrvár - A győrvári iskolában tartott előadást a biztonságos közlekedésről Fejes József és az iskolarendőr, Léber István, akikkel évek óta nagyon jó az intézmény kapcsolata.

Civil Tudósítónktól

A képekkel illusztrált előadást az alsó tagozatosok hallgatták, akik nagyon aktívan részesei voltak az egy órás programnak. Ügyesen válaszoltak a kérdésekre, amiért a rendőrség által felajánlott apróságokat kaphattak.

Fotó: Polgár Antalné

Ezek mellett nagyobb ajándékban is részesült az iskola. Az iskolarendőr az előadás előtt kerékpáros védő felszerelést adott át a tanulóknak, ami azért is volt most különösen aktuális, mert az iskolába szülői támogatásból és a szelektív hulladékgyűjtés bevételből sikerült öt darab kerékpárt vásárolni. Kerékpáros túrákhoz kölcsönözhetik a gyerekek a bicikliket és most már szabályos felszerelést is magukra ölthetnek.

Fotó: Polgár Antalné

Ezekkel a kerékpárokkal készül egy lelkes csapat a tanév során megrendezésre kerülő KRESZ és egyéb versenyekre. A felkészítést Fejes József tűzoltó és Léber István iskolarendőr végzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!