Civil

2017.02.17. 10:56

Kinőtték a közösségi helyiséget a kissomlyóiak

Kissomlyó - A tervezett programok és foglalkozások előrevetítették, hogy a látogatók ki fogják nőni a meglevő klubhelyiséget, ezért ezt megelőzve nagyobb és tágasabb közösségi teret alakítottak ki a településen. Erre egy már meglévő épületet jelölt ki a polgármester. Az átköltözés hamar megtörtént.

Civil Tudósítónktól

A tervek már szépen körvonalazódnak. Az állandó könyvtári nyitva tartás mellett Kovács Dorottya, a település jelenlegi kultúrosa több fix programmal is készül a jövőre nézve. Feléleszti például a Faluklubot. 23-án lesz az első időpont, és a résztvevőkkel együtt alakítja majd a jövőbeni témákat és időpontokat. Egyelőre a havi egy alkalmat célozta meg a közösség. Játszóház is nyílik szerdánként, melyben a kisgyermekeket várja közösségi játékokkal, kézműveskedéssel. Társasjáték klub is indul, melynek első alkalma ma, pénteken délután lesz – természetesen erről is beszámolunk. Ez utóbbi a remények szerint heti alkalommal, pénteki napokon kerül sorra.

Fotó: Hajdu Krisztina

A fő cél az, hogy Kissomlyó lakossága egy olyan közösségi teret kapjon, mely még jobban kiszolgálja a felmerülő igényeket, ahova rendszeresen lejárhatnak az itt lakók.

Szerző: Hajdu Krisztina

Címkék#Kissomlyó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!