Civil

2015.03.22. 15:05

Nagy kedvvel játszottak a rábagyarmatiak Szentpéterfán - A siker nem maradt el

Szentpéterfa - A rábagyarmati színjátszók Szentpéterfán kezdték meg tíz helyszínre tervezett vendégszerepléseik sorát, a három hete bemutatott új darabjukkal, Csiky Gergely Nagymama című színjátékával.

Civil Tudósítónktól

Kovács Zoltán, Kovács Vilmosné Fotók: Háklár Gyula

A szombat esti előadás nagy élmény volt a szereplőknek és nézőknek egyaránt. A szereplőket láthatóan motiválta a sok vendég, nagy kedvvel játszottak a hozzáértő közönség előtt. A fordulatos cselekményű, megható, de ugyanakkor humoros darab, a remek karakteralakítások elnyerték a közönség tetszését, nagy tapssal jutalmazták a társulatot. Ács Miklós, a darab rendezője örömmel nyugtázta a közönség elismerését. Szentpéterfán már sokszor felléptek a rábagyarmatiak, a múltbeli sikerek mellé szombati előadásukkal egy újabbat jegyezhetnek be a krónikájukba. A hagyományosan jó kapcsolatot tovább erősíti a két település közt ez a fellépés is.

Horváthné Boldizsár Borbála, Sömenek Zoltán

Thália szekere robog tovább, vasárnap  Rábatótfaluban lépnek fel, ahol szintén sokadszorra vendégszerepelnek a lelkes amatőr színjátszók. Szintén megszokott helyszín számukra, sok nézőre számítanak a korábbi sikerek alapján.

Kovács Zoltán, Sömenekné Boldizsár Bernadett, Pencz Roland

Bedőcs Márk, Tóthné Németh Orsika, Puskásné Bruckner Tímea, Ács Miklós

Háklár Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!