Civil

2017.07.17. 13:32

Napsugár tábor a szociális dolgozók gyermekeinek

Szombathely A Szociális Szolgáltatók Közhasznú Egyesülete Napsugár tábort szervezett 6-14 éves korú gyermekeknek, amely változatos programokkal várta egész héten át az egyesület tagjainak gyermekeit. 15 kisdiák élvezhette egész héten a tábor által nyújtott lehetőségeket.

Civil Tudósítónktól

A hétfői programok között szerepeltek ismerkedési játékok, a KRESZ-park, délután táncoktatásban vehettek részt a Westdance Tánciskola jóvoltából, majd a napot kreatív foglalkozással zárták.

Fotó: Pálné Németh Adrienn

A keddi napot a Büki Napsugár játszóparkban töltötték, ahol minden gyermek megtalálta az érdeklődési körének megfelelő játékot. Szerdán Kőszegre kirándultak, egyebek közt felmentek a Szulejmán kilátóhoz, megtekintették a Bechtold István Látogatóközpontot és a várat. Csütörtökön délelőtt a Kalandvárosban jártak, délután a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat idősek klubjaiba járó idősekkel közösen kreatívkodhattak a résztvevők. Ezt a generációk közti foglalkozást a Jóléti Alapítványtól elnyert támogatásból finanszírozták.

A pénteki napon ismét a KRESZ-parkban jártak, a délutáni táborzáró foglalkozáson a szülőkkel közösen fogyasztották el a finom gyümölcssalátát, amelynek elkészítésében a gyerekek is közreműködtek. A táborban részt vett gyermekek emléklapot vehettek át, amely remélhetőleg felidézi majd számukra az itt eltöltött izgalmas napokat.

A táborhelyet a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat biztosította, az I. számú Szakmai Egységében, a Szombathelyi Reguly Antal Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola pedig lehetővé tette, hogy a tábor ideje alatt az iskola sportpályáit használhatták.

Pálné Németh Adrienn

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!