Civil

2015.04.10. 11:30

Négy művészeti ág találkozása a Szentgotthárdi Színházban

Szentgotthárd - Négy művészeti ág, a vers, a zene, a színház és a fotográfia találkozott a színház aulájában.

Az ötven érdekesnél érdekesebb színházfotóból álló kiállítást Bartos Károly, a fotóklub vezetője nyitotta meg. Elmesélte, milyen különleges élmény színházban képeket készíteni, különösen, mivel a Szentgotthárdi Fotóklub amatőr fotósokból áll.

A fotók változatosak, sok előadás, másként talán észrevehetetlen pillanatait mutatják meg. A kiállítás megtekintése közben a látogatók gratuláltak a fotósoknak és a mindezt egy csokorba összeállító Pannon Kapu Kulturális Egyesültnek. Végezetül álljon itt a kiállítók névsora: Bartos Borbála, Bartos Károly, Benkő Sándor, Büki László, Czika László, Frank Róza, Kovács Buna József, Mészáros Zsolt és Unger Tamás.

Balról jobbra: Fekete Linda, Szabó Róbert Endre (Weöres Sándor Színház színészei), Bartos Borbála, Bartos Károly, Frank Róza, Kovács Buna József (Szentgotthárdi Fotóklub), Mészáros Zsolt, Büki László
Fotó: Tóth Tímea

A költészet napi műsort a szombathelyi Weöres Sándor Színház két művésze, Fekete Linda és Szabó Róbert Endre adta. József Attila, Radnóti Miklós és Weöres Sándor verseinek megzenésített előadásába a látogatókat is bevonták, így igazán különleges élményben volt részük azoknak, akik ott voltak az eseményen.

 

Kóborné Kocsis Viktória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!