Civil

2017.03.23. 10:40

Nem csak sportolnak a szombathelyi Aranykorúak

Szombathely – Az Aranykorúak Sport- és Egészséges Életmód Egyesülete a közelmúltban tartotta éves közgyűlését a Weöres Sándor Színház éttermében.

Civil Tudósítónktól

A 71 tagból 49-en jelentek meg. Hajdu Endre levezető elnök megnyitója után Fasching Károly elnök beszámolt a 2016-os év szakági eseményeiről – teke, sakk, tenisz – és az énekkar munkájáról. Kiemelte az ózdi, országos sportnapon elért vasi eredményeket (21 résztvevő, 48 érem), amelyek az első helyet biztosították az egyesület számára. A sporton kívül a kultúra, a patronálás is szerepet kapott az éves programban. Példaként Tóth Gáborné említhető, aki a budapesti próza- és versmondó versenyen eredményesen szerepelt. Dr. Gergely János és Vécsey Ernő pedig a VMNYSZ kitüntetését vehette át.

Az egyesület vállalta a skanzenben levő „lócsi porta” gondozását, ahol minden évben Szent Márton napján „idegenvezetői” feladatokat látnak el. A tagság ellenszavazat nélkül elfogadta a 2017. évi gazdag programot.

Fehér Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!