Civil

2017.03.23. 15:35

Nyolc területi bajnokot avattak - Kaposmérőben és Oberpullendorfban versenyeztek a Lorigo táncosai

Szombathely/Kaposmérő/Oberpullendorf - Az elmúlt hétvége nagyon mozgalmas volt a Lorigo TSE. versenyzői számára.

Civil Tudósítónktól

Az egyesület szinte valamennyi párosa versenyzett a szombati Területi Bajnokságon, amelyet Kaposmérőn rendeztek meg. Másnap a csapat nagy része a szomszédos ausztriai Oberpullendorfba utazott, ahol nemzetközi táncversenyen álltak rajthoz, Kaposmérőn pedig az utánpótlás korú tánciskolás gyerekek a Szabadidős Területi Bajnokságon vettek részt.

A kaposmérői Területi Bajnokságon szombaton hét, vasárnap egy területi bajnokot avattak a Lorigo TSE. táncosai közül: Faludi Bálint-Paksa Luca Gyerek I. korosztály standard táncokban, Novák Marcell-Liegler Emma Gyerek II. korosztály standard táncokban, Kovács Ádám-Faludi Eliza Junior I. korosztály standard és latin táncokban, Cziráki Bálint-Balogh Anna Junior II. standard táncokban, Tóth Kornél-Ávár Júlia Ifjúsági korosztály standard táncokban, Mölcs Martin-Csukovits Fatima Felnőtt A standard táncokban, Gombkötő Balázs-Laskovics Petra Felnőtt B standard táncokban, Kopácsi Attila-Sipos Blanka Szabadidős kategóriában, standard és latin táncokban lett területi bajnok.

A mindkét versenynapon sikeresen szereplő táncospárok, jobbról a művészeti vezetővel
Fotó: Lorigo TSE

A kilenc aranyérmen kívül még hat ezüst és kilenc bronzérmet hoztak haza a LORIGO TSE. versenyzői a Nyugat-Magyarországi Területi Bajnokságról.

A vasárnapi oberpullendorfi nemzetközi táncverseny is hasonlóan szép eredményeket hozott az egyesület táncosainak: öt aranyérem, két ezüstérem és három bronzérem volt a jutalma a szorgalmas felkészülésnek. Kovács Ádám és Faludi Eliza mindkét napon duplázni tudott, mind standard, mind latin táncokban a Juniorok között a dobogó tetejére állhattak. Felkészítő tanárok: Nagy Júlia, Várbíró Zoltán, Elekes Helga, Gombkötő Balázs, Művészeti vezető: Faludiné Lovas Henriette.

Faludiné Lovas Henriette

 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!