Civil

2017.07.19. 08:26

Önerőből kijavították a temetői utakat Vasalján

Térkövekkel burkolták a ravatalozó előtti szakaszt és kijavították az ehhez kapcsolódó járdákat a helyi temetőben. Június végén kezdték el a munkálatokat és múlt hét péntekre már végeztek is a javításokkal a szakemberek. Az önkormányzat önerőből finanszírozta az építkezést.

Civil Tudósítónktól

- Nagyon hibás volt a temető járdaszakasza és a ravatalozó előtti rész - tájékoztatott Gombás Alajos polgármester. - A fenyőfák gyökérzete felnyomta a burkolatot, ezért veszélyes volt a közlekedés. A nagyon repedezett burkolatnál pedig befolyik a víz, további hibákat hozhat létre, télen pedig a fagy lehet az ellenség. Két évre elosztva terveztük a javítási munkákat, a keretből ennyi futotta erre az évre. Majd jövőre a többi közlekedési területet is megkapja az új burkolatot.

A munkagépekkel feltörték a régi hibás szakaszokat, megfelelő alapozás után végezték a javítást. A ravatalozó előtt a szakszerű térkövezés egyenessé tette a területet, az ehhez kapcsolódó utak pedig megfelelő burkolatot kaptak.

Gombásné Judt Magdolna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!