Civil

2017.06.25. 18:53

Profik és amatőrök mérhették össze lőkészségüket – Mutatjuk az Öhm László-emlékverseny eredményét

A rekkenő hőség ellenére sokan érkeztek a kemenesmagasi lőtérre szombaton, hogy megmérettessék magukat az Öhm László emlékére megrendezett korong- és kispuskalövészetben, amely egyúttal megemlékezés is volt, Öhm László ugyanis az idén lett volna százéves.

Civil Tudósítónktól

Vadász baráti közösségek érkeztek, de volt aki a családját, sőt a kutyáját is magával vitte a lőtérre. A versenyre az ország minden pontjáról érkeztek versenyzők.

Nevezni junior, senior és veterán kategóriákban lehetett egyénileg, illetve csapatban.

A képen balról jobbra: Miklovicz István, Kálmán György, Karakai Zsolt, Varga Dániel, Vaáry Péter, Németh Krisztián, Budai Balázs, Mesterházy József Fotó: Sebestyén Zoltán

Kenesei István, az Országos Magyar Vadászkamara Vas megyei szervezete részéről üdvözölte a nevezőket,  a család tagjai közül ifj. Öhm László köszönte meg, hogy ebben az évben is megemlékeznek nagyapjáról.

A lőtért vezető Baracskai Zoltán köszöntő szavai és néhány technikai információ elhangzása  után  kezdődhetett a verseny. Az indulók söréttel  trapp, compakt sporting  pályán, golyóval pedig bukó célra lőttek.

A szervezők hideg frissítőkkel, kávéval és Jókai-bablevessel, pogácsával  kínálták a vendégeket.

Díjazottak:

Junior kategóriában : l:/ Tuboly Barnabás

2./ Szvoboda Bálint

3./ Pödör Dávid

Szenior kategóriában : 1./ Varga Dániel

2./ Kámán Dániel

3./ Németh Krisztián

Veterán kategóriában: 1./ Orbán Tibor

2./ Kálmán György

3./ Farkas Imre

Csapatban az első helyet  az Öreg Bakony szerezte meg.

M. Koncz Bernadett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!