Civil

2017.07.20. 15:15

Kivirágzott Szentgotthárd - benevezett a város a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyre

SZENTGOTTHÁRD - A település is benevezett a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyre. A szakmai zsűri Tubolyné Balázs Nóra okleveles táj- és kertépítészmérnök vezetésével szerdán ismerkedett meg Szentgotthárd parkjaival, közterület-fenntartási fejlesztéseivel.

Horváth R. László

Az önkormányzati hivatalban Labritz Béla alpolgármester nyitotta meg a város turisztikai vonzerejéről szóló konferenciát, amelyen jelen volt többek közt Kiss Gábor városi főépítész és Doncsecz András városüzemeltetési vezető.

Labritz Béla alpolgármester (balról) vezetésével mutatták be Szentgotthárd zöldfelületeit a szakmai zsűrinek Fotó: Horváth R. László

Gyökös Imre Gergő városi főkertész kérdésünkre elmondta: az évenkénti felülvizsgálat mellett javasolták a Virágos Magyarországért Környezetszépítő Verseny köré szervezni a Cselekvési Terv aktuális céljait, fejlesztéseit. A célok megvalósításával egyrészt növelhetik Szentgotthárd turisztikai vonzerejét, és fejleszthetik és kiegészíthetik a Zöldfelületi stratégiát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!