Színes foltokkal álmodók kiállítása Szentgotthárdon

2017. június 19., 22:09 szerző: Civil Tudósítónktól
komment
A Pannon Kapu Kulturális Egyesület meghívásának eleget téve, szinte zsúfolásig megtelt a minap a szentgotthárdi színház aulája. A paravánokon és a falakon tenyérnyi, illetve több négyzetméteres „matematikailag” rendezett munkák sorakoztak.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Károly Andreának, a PKKE elnökének köszöntő szavai után w. Horváth Tibor képzőművész formabontó módon, három könyvből összevarrt hang-foltok segítségével osztotta meg gondolatait, ajánlotta a kiállítást a jelenlévők figyelmébe.

A fődíjat VOURA ALEXANDRA nyerte a tombolasorsoláson

Mint mondta, a rész-egészek, melyek önmagukban elveszettek, itt egységgé válnak, akárcsak a Tulipánfa Foltvarró Klub tagjai, akik immár tizenöt esztendeje örvendeztetik meg önmagukat és az érdeklődőket munkáikkal. Ez a kiállítás jó a szemnek és tetszik a léleknek.

Szűcs Bálint trombitajátékát – aki spirituális songgal örvendeztette meg a hallgatóságot – követően sorsolták ki a tombola nyereményeket. Hetven ajándék talált így gazdára, és a fődíj, amit a klub-tagok közösen készítettek: egy takaró, kispárnával.

A bemutatkozó foltvarrótárlat baráti beszélgetéssel, élmények cseréjével ért véget június 18-án a szentgotthárdi színházban.

Szöveg és fotó: Horváth R. László

Civil Tudósítónktól

2017. június 19., 22:09 szerző: Civil Tudósítónktól

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...