Civil

2016.12.11. 12:53

Vasiak a vasiaknál

Ikervár - Székesfehérváron vendégszerepelt advent harmadik hétvégéjén az ikervári Rába(p)ART Társulat.

Civil Tudósítónktól

A Székesfehérvári Polgármesteri Hivatal előtt Kovács László titkár, Szőke Szeverina, Szőke Zoltán, Pásti B. Gabriella, Pásti József, Bíró Emma, Szabó László

A Székesfehérvári Vasi Baráti Kör aktív kapcsolatban áll sok Vas megyei településsel, civil szervezettel, így Ikervárral is. Állandó résztvevői a Batthyány Lajos Művelődési Ház rendezvényeinek, például a Batthyány Emléknapnak, az Ölelkező Rába-völgye programsorozatnak és a József-pohár hagyományápoló tavaszünnepnek is. Az ikerváriak szintén örömmel látogatják a Vas megyéből elszármazott székesfehérváriak programjait.

A székesfehérvári Polgármesteri Hivatal előtt Kovács László titkár, Szőke Szeverina, Szőke Zoltán, Pástiné B. Gabriella, Bíró Emma, Szabó László és Horváth Miklós Csaba képviselő
Fotó: Pásti József, Horváth Miklós Csaba

Így történt ez advent harmadik hétvégéjén is. A Vasi Baráti Kör meghívására Székesfehérváron vendégszerepelt az ikervári Rába(p)RT Társulat. A vendéglátók gazdag programmal készültek. Horváth Miklós Csaba Szombathelyről elszármazott székesfehérvári városatya a polgármesteri hivatalban látta vendégül az ikerváriakat. Horváthné Szakál Györgyi, a baráti kör elnöke és Kovács László titkár az ünneplőbe öltözött város főterét, Székesfehérvár nevezetességeit mutatta be a vendégeknek, akik a kortárs képzőművészek aukciójára is bepillantottak. Az Öreghegyi Közösségi Házban az ikervári színjátékosok: Bíró Emma, Pástiné B. Gabriella, Szabó László, Szőke Szeverina és Szőke Zoltán két egyfelvonásossal járult hozzá a Vasi Baráti Kör évzáró rendezvényének sikeréhez.

Pásti József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!