Civil

2016.12.29. 18:45

Verseny és ajándék

Szentgotthárd - Harmadik alkalommal pattogott a kaucsuklabda a III. Béla Szakképző Iskola tornatermében a karácsony utáni első munkanapon. A szervezők nagy örömére 56-an indultak a különféle kategóriákban.

Civil Tudósítónktól

- A verseny nem titkolt célja az asztalitenisz sport népszerűsítése Szentgotthárdon, sőt, egész Vas megyében - mondta el Pap Károly, a Szentgotthárd Városi Sport-egyesület Asztalitenisz Szakosztályának elnöke.

Pap Károly, az egyesület elnöke és Molnár Péter, az ifi kategória idei győztese Huszár Gábor polgármesterrel a nyílt versenyen
Fotó: Horváth R. László

Megtudtuk, a kedvtelésből a sportolók vetélkedése nemzetközivé lett, hiszen Stuttgartból is érkezett regisztráció az idei versenyre. A megjelenteket Huszár Gábor polgármester köszöntötte és nem mindennapi ajándékkal érkezett a versenyre: egy vállalkozó 50 ezer forintos támogatását a polgármesteri keretből kiegészítve, 100 ezer forintnyi szabad felhasználású ajándék-összeget nyújtott át az asztaliteniszezőknek.



Horváth R. László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!