Csénye

2016.07.17. 06:56

Tudja, hogy neki zenélt az apukája - Bálon gyűjtöttek a séi Dominiknek

Csénye – Dominik is eljött a bálba, ahol a gyógyulására gyűjtöttek. Neki és érte zenélt az apukája – megint.

Bakos Ágnes

„Amíg élek, mindig zenélek” – ez a nóta is felcsendült Orsós Feritől, „Zsigától”. Rutinosan, de alaposan hangolt a csényei kultúrházban, ahová jótékonysági bált szervezett szombat estére Bogdán Rozália.

Dominak gyűjtöttek – ismét.

Természetesen ingyen állt színpadra Domi apukája, csak teljen a doboz, amibe a kisebb-nagyobb címleteket várták, hogy Dominik rehabilitációjára költhessék.

fotók: Bakos Ágnes

Dominik egy nagyon fontos izomműtéten esett át, fontos lenne a lehető legjobb ellátás a mozgása fejlesztésére, ezért készülnek a budapesti Borsóházba.

A kisfiú is ott volt a csényei kultúrban:

– Nem is aludt délután, annyira izgult. Tudja, hogy ilyenkor neki zenél az apukája – mondta Orsósné Gyöngyike, Domi anyukája. A kisfiú a családtagok ölében hallgatta a zenét, kézről-kézre adták a mosolykirályt. A bátyjával is összeölelkezett, hiszen napok óta nem találkoztak, Ferike ugyanis a nagyszülőknél nyaral – ők sem hiányoztak a csényei bálból.

Lassan, de biztosan gyűltek a vendégek – bár nagyon erős volt a programkonkurencia szombat estére.  Talán, ha nem is nagy összeggel, de hozzájárult a csényei este Domi gyógyulásához.

Címkék#Csénye

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!