Csepreg

2016.07.18. 18:36

Adok-kapok Csepregen - Kinek van igaza?

Csepreg - Súlyos vádakkal illette egy, a városban terjesztett levélben Vlasich Krisztián polgármestert négy képviselő. A városvezető úgy véli, időt veszt Csepreg.

Cseszkó Tamás

- Jó sok időre volt szükség ahhoz, hogy az „oszlató négyek" végre a csepregiek elé álljanak, és elmagyarázzák, miért hozták nehéz helyzetbe a várost. A napnál is világosabb, hogy a számos csúsztatást és ferdítést tartalmazó levélnek egyetlen igazi üzenete van, Kovács András szeretne az új polgármester lenni - jelentette ki Vlasich Krisztián polgármester. - Továbbra is vallom, hogy érdemi munkát kell végezni a településért, a lakossággal összefogva. A fejlesztések fő időszaka következik, így nincs idő arra, hogy Csepreg éveket veszítsen el az oszlató képviselők miatt, épp elég nagy kárt okoztak már - tette hozzá. Kijelentette, Csepreg szolgálata volt mindig az első.

- Ígéretével és állításával szemben elenyésző forrás érkezett a településre és visszaél a ráruházott hatalommal - többek között ezt állítja az a levél, amelyet a napokban juttattak el a csepregi választókhoz, az aláírók pedig Király Árpád, Kovács András, Rabi Imre és Ziembicki Erzsébet képviselők szerepelnek, akik egyúttal a zárt ajtók hivatalának nevezik a polgármester által működtetett intézményt. A levél aláírói továbbá azt is nehezményezik, hogy a polgármester intézményvezetői jogköröket is elvont, egyúttal úgy látják, az Ady utca felújítása propaganda célokat valósított meg.

- Jó ideje húzódó adok-kapok áll a képviselő-testület feloszlatása és az említett levél mögött - mondta lapunknak Rabi Imre, az egyik aláíró képviselő. Hangsúlyozta, kezdetben örültek annak, hogy végre találtak egy kormánypárti polgármestert, aki majd előbbre viszi Csepreg ügyét, ám úgy vélik, napjainkra nem lehet Vlasich Krisztiánnal együtt dolgozni. - A hétből négy képviselő megszavazta a feloszlatást, úgy vélem, a polgármester véleményével ellentétben nem vesztünk sem időt, sem fejlesztési lehetőségeket az időközi választással - mondta a helyi képviselő.

Ne tegyük kockára a jövőt! - reagált a polgármester. A történet nem egyénekről, hanem egy közösségről, Csepregről szól, ezért sem értem, miért kell újra hangulatot kelteni. A polgármesteri beosztás pedig egy szolgálat - közölte Vlasich Krisztián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!