Csepreg

2017.06.18. 17:50

Megújuló Fehér utca

Csepreg - Megkezdődtek a járdafelújítási munkálatok a Fehér utcában, ami szintén fontos része a polgármester által kezdeményezett út- és járdafelújítási programnak.

Cseszkó Tamás

- 2016-ban tettünk egy ígéretet, hogy a megemelt kommunális adó összegéből befolyt pluszbevételt járdafelújításra fordítjuk - mondta el Vlasich Krisztián polgármester, hozzátéve, hogy ezen adónem Csepregen évente 12 ezer forint egy főre, 4 ezer forinttal több, mint 2015-ben. Az adó megemelt összegének részéből 2016-ban több mint kétmillió forint folyt be.


A városgazdálkodás dolgozói már neki is láttak a munkálatoknak, amelyek nem csak a Fehér utcára terjednek ki. A tervek szerint az idei évben a Fehér utca templom melletti szakasza újul meg mintegy 130 méter hosszan, itt térköves járda épül. A maradék 110 méteren pedig, amely a Vörösmarty utcával ér egybe, beton fedi majd a járdát. Úgy tervezik, hogy a Dr. Szemes utcában is mindkét oldalon térköves járda lesz, valamint a Mátyás utcában - ahol szükséges - betonos járda épül még az idei évben a gyalogosok nagy örömére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!