Csepreg

2015.04.20. 18:19

Minden adott a jó focihoz Csepregen

Csepreg - Sokan voltak kíváncsiak a Csepregi Sasok és a Jánosháza SE összecsapására vasárnap délután. A mérkőzés előtt volt ok az ünneplésre is: átadták a 12,5 millió forintból felújított sportlétesítményt.

Cseszkó Tamás

Ravadich Zsolt, a Csepregi Sportegyesület elnöke elmondta: négy évvel ezelőtt a megyei III. osztályból indultak, húsz aktív játékossal, azóta három bajnoki évadon vannak túl, nyertek két bajnokságot, és immár 125 aktív labdarúgóval büszkélkedhetnek.

Az elnök bemutatta a megvalósult fejlesztéseket is: új korlátrendszert építettek, megújultak a kispadok és egy 24 fejes automata öntözőrendszer gondoskodik a pálya jó minőségéről.

Ravadich Zsolt köszönetet mondott Vlasich Krisztián polgármesternek, amiért szívén viselte a CSE sorsát, egyúttal kérte, hogy a jövőben se feledkezzen el róluk.

Ágh Péter, Ravadich Zsolt, Vlasich Krisztián, Vlasich Dávid, Hárominé Orbán Erika a vasárnap délutáni ünnepélyes avatáson. Fotó: Cseszkó Tamás

Vlasich Krisztián, Csepreg polgármestere köszöntőjében kifejtette: 2010-ben néhány lelkes, a labdarúgásért tenni akaró fiatal felvázolt egy víziót.

– Kinevettek minket, amikor azt mondtuk, hogy a megyei harmadosztályból a megyei első osztályba felkerülni nem lehetetlen. Azzal keltünk és feküdtünk, hogy a célokat elérjük, és minden egyes nap egyre több dolog valósult meg – húzta alá a polgármester.

Ágh Péter országgyűlési képviselő beszédében kifejtette: a városért érzett szeretet jelenik meg a szurkolásban.

– Ha egy gól születik, megdobban a csepregi szív – mondta, hozzátéve, hogy ma a csepregi szív szentélye tudott megújulni, gyarapodni, ami óriási eredmény. – Ehhez kellett összefogás, kellett hit – fogalmazott Ágh Péter.

Címkék#Csepreg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!