Tornagyőztes ifjú Vas megyei röpösök

2016. október 26., 18:28 szerző: Vastag Nándor
komment
Körkép - A második alkalommal megrendezett Lábas Judit röplabda emléktornát megnyerte a Szombathelyi SI U13-as lánycsapata.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A nyolc csapat részvételével zajló kaposvári tornán két négyes csoportban kezdődtek meg a küzdelmek. A szombathelyiek a Dabronc, a Kaposvár „B" és a Veszprém ellen is jól játszva győztek, így első helyen jutottak a keresztjátékba. Az elődöntőben a másik ágon második Kaposvár „A" ellen magabiztosan, 2:0-ra nyertek, majd a döntőben ismét a Dabronccal kerültek szembe.

Az ellenfél ezúttal jobban megnehezítette a dolgukat, de a Tóth Zsuzsanna által felkészített, Tóth Bíborka, Döme Alexa, Avas Viktória, Nagy Tíria, Szeleczky Flóra, Hütter Rebeka, Prácser Luca és Prácser Panna alkotta sportiskolás csapat 2:1-es sikert aratott, és megérdemelten nyerte meg a tornát.

A Szombathelyi SI U13-as lány röpösei jó játékkal lettek tornagyőztesek.
Fotó: Szombathelyi SI

A Szombathelyi SI U14-es lánycsapata Keszthelyen, a II. Helikon Kupa ifjúsági és serdülő nemzetközi versenyen lépett pályára. A hat gárdát felvonultató mezőnyben a vasi röpösök ötödikek lettek, de jó gyakorlási lehetőség volt számukra, hogy idősebbek ellen versenyhelyzetben játszhattak.

A tornán szerepelt a Bedőcs Gergely által vezetett magyar U14-es válogatott is, mely végül harmadik helyen végzett. Az utánpótlás együttesben két sportiskolás kapott lehetőséget, Szendrődi Rebeka és Németh Tekla.

Vastag Nándor

2016. október 26., 18:28 szerző: Vastag Nándor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...