Egyéb

2017.02.03. 19:51

Jó reggelt, Vas megye!

Nem lehetett nem észrevenni a változást. Ő, aki világéletében meglehetősen kényelmes és szinte puhány volt, most, jóval ötven év után egyszer csak elkezdett figyelni az erőnlétére.

Tersztyánszky Krisztina

Miután hazatért a munkából, még képes volt tréningruhát ölteni és futni egyet a lakótelep körül. A kisebb bevásárlásokhoz nem ült autóba, hanem a bicikli kosarát telepakolva egyensúlyozta haza a zöldségeket. Beiratkozott jógára, úszni járt, aztán már a közeli edzőteremben is többször látták felbukkanni. Nem álltam meg, hogy meg ne kérdezzem: miért e változás? Táncsak nem valami szépkorú-olimpiára erősíti magát? Nevetve válaszolt: „Dehogy! Márciusban megszületik az unokám! Amikor nekem születtek gyermekeim, még fiatal voltam és erős, meg a kilenc hónap is segített hozzászokni a plusz terheléshez. De most már fáradok, újra formába kell hoznom magam! Nehogy már az a csöppség híjával legyen a nagymamai ringatásnak!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!