Egyéb

2016.08.23. 07:57

PÓLÓMATRICA – KARNEVÁLI KALANDOROKNAK

A karneválozó családoktól sok hasznos tippet elleshetnek a szülők egymástól.

Persze nagyon fontos, hogy legyen a szülőnél mindig valami folyadék a gyerekeknek, a több kicsivel egyszerre közlekedőknek jó szolgálatot tesz a babakocsi (abban lehet a szükséges tartalék ruhákat, vagy az időközben kényelmetlenné vált sisakokat és fakardokat cuccolni!), és az sem árt, ha van nálunk nedves törlőkendő és némi készpénz (főleg, ha a Fő téri vásáron is keresztülmegyünk). Van szülő, aki a messziről is feltűnő gyereksapkában bízik, vagy egyforma színű pólóba bújtatja aznap a testvéreket – ezzel is segíthetünk magunkon, ha a forgatagban szem elől veszítenénk a kicsinyeinket.

Pólómatrica kalandoroknak

A Karnevál szervezői az idén egy új szolgáltatással is segítik a szülőket és a bevállalós nagyikat: elkészültek a pólómatricák, amelyre felírhatjuk a gyerek nevét és a hozzá tartozó szülő mobilszámát! A matricához bárki ingyenesen hozzájuthat a Fő téri Karneváli információs pavilonban (a Szentháromságszobor mellett), a Tourinform Irodában (Király u. 1-3.) és a rendezvény napjaiban a Kalandvárban és az Öreg Város Vásárában szolgálatot teljesítő önkéntesektől. Praktikus jó tanács: A kisebbeknek érdemes a matricát a hátukra (sapkájukra?) ragasztani, hogy ne piszkálják és ne szedjék le azokat.

Kérjük, ha kísérő nélküli gyereket látnak, állítsák meg és hívják fel a matricán szereplő telefonszámot! Sok aggódó órától szabadíthatjuk meg a szülőket, a szervezőket... és persze a kis kalandorokat is! Jó és biztonságos karneválozást a legkisebbekkel is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!