• cikk kép
  Készítsünk házilag C-vitamint!

  A C-vitamin az egyik, ha nem a legfontosabb vitamin, amelyre nap, mint nap szükségünk van. A legtöbb gyógyszertárban kapható C-vitamint aszkorbinsavból állítják elő, amely inkább akadályozza az immunrendszer működését, pedig éppen segítenie kellene.

 • cikk kép
  Éld meg a napok örömét – Mivel töltik a hatvanasok a mindennapjaikat?

  Szombathely - Sümegi Elemér friss hatvanas. Nemcsak az életkorát értem ez alatt, hanem életigenlő, szívesen szórakozó, a minden iránt kifejezetten érdeklődő frissességét is. Divatosan szólva: nyitott ember. Ugyanakkor tele van élettapasztalattal, amit jól használ.

 • cikk kép
  A tökmagolaj a természet ajándéka férfiaknak

  A tökmagolaj még mindig nem hódította meg annyira a konyhákat, mint amennyire kiérdemelte volna. Pedig a tökmagolaj úgy kell a férfiaknak, mint oltárnak a terítő.

 • cikk kép
  Használjunk fényvédő krémeket

  Kovács Ágnes Gyöngyvér kozmetikus szerint ideje, hogy beszerezzük a fényvédő krémeket.

 • cikk kép
  Mozgás áldott állapotban is

  Azok a kismamák, akiknek nem „terhes” a kilenc hónap, szívesen sportolnak továbbra is. Sőt, a jó idő beköszöntével a vízben is szeretnének egy kis időt tölteni.

 • cikk kép
  Niki nem keres kifogásokat, hanem sportol

  Szombathely -– Az élet számtalanszor sodor csodás dolgokat, eseményeket, személyeket az utunkba. Nemrégiben volt lehetőségem megismerni egy ilyen kis csodát, Horváth Nikolettát.

 • cikk kép
  A magyarok 89 százaléka elégedett az egészségi állapotával

  A felnőtt magyar lakosság 89 százaléka elégedett az egészségi állapotával vagy legalábbis kielégítőnek tartja azt, csaknem kétharmada jónak vagy nagyon jónak tartja egészségi állapotát, az egészségügyi ellátásokkal pedig a túlnyomó többség elégedett - ismertette Boros Julianna, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) munkatársa felmérésük eredményét csütörtökön Budapesten.

 • cikk kép
  Hódít a sminktetoválás - Ma már nem divat a vastag ajak- vagy szemhéjkontúr

  Zalaegerszeg -– A sminktetoválás egyre nagyobb divat nemcsak a fiatalok, hanem az idősebbek körében is. A mai tetoválások olyan élethűek, hogy gyakran nem is lehet megkülönböztetni őket a valódi sminktől.

 • cikk kép
  Ha ezt elolvassa, nem akar több feleséget

  Minél több felesége van egy férfinak, annál nagyobb a szívbetegség kialakulásának lehetősége az első olyan kutatás szerint, amely a többnejűség egészségre gyakorolt hatásait vizsgálta.

 • cikk kép
  A kőris és a nyír okozhat gondot az allergiásoknak Szombathelyen

  Szombathely – Országosan már csökken, de Szombathelyen még mindig nagy mennyiségben van jelen a nyír pollenkoncentrációja.

 • cikk kép

  Aki elkezd rendszeresen bicajozni, az meg is változik

  Kerékpár-forradalom

  Szombathely -– Óriási fejlődésen mentek keresztül a kerékpárok az elmúlt tíz évben. A kerékpározás pedig népszerűbb mint valaha.

 • cikk kép
  Felvehető a harc a változókori bőrproblémákkal

  Pillerné Szendi Veronika kozmetikus szerint a változókori bőrproblémákra is van eredményes megoldás.

Magazinok