Életmód

2015.07.19. 17:29

Heti tipp - Testápolás a napon

A rekkenő hőségben kényes kérdés a testápolás, hiszen ilyenkor igen nehezen vesszük rá magunkat, hogy bármivel is bekenjük bőrünket.

Vas Népe

A legtöbb kence ugyanis eltömíti a pórusokat, így még intenzívebben izzadunk, ami nem a legkellemesebb érzés. Léteznek viszont olyan kozmetikumok, melyek könnyed állaguknak köszönhetően nem nehezítik a bőr légzését, gyorsan beszívódnak és nem kölcsönöznek olyan érzést, mintha szinte rögtön ki is izzadnánk azokat. A natúrkozmetikumok között is számos olyan megoldást találunk testünk különböző területeinek problémáinak megoldására, melyek használatért bőrünk, hajunk, sőt még körmünk is hálás lesz.

Akár tengerparton, akár édesvízben vagy medencében hűsölünk, a nap végén bőrünknek szüksége van a hidratálásra, azt ugyanis a nap és a sós, de a klóros víz is kiszárítja. Strandolás után válasszunk E vitaminos tusfürdőt és testápolót. A természetes E vitamin ugyanis regenerálja a bőrt napozás után, semlegesíti az UV-sugarak káros hatását. Biztosítja a sejtszövetek és membránok stabilitását, ezáltal lassítja az öregedést.Ha nem csak barnultunk, de le is égtünk, az aloe vera hatékony megoldást nyújt. Milyen dezodort használjunk a nagy melegben? A natúr dezodorokkal nem az izzadást akadályozzuk meg, hanem a kellemetlen szagok kialakulását, ezért is lesznek egyre divatosabbak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!