Június 20-ig még jelentkezhet az országos multifokális szemüvegkampányra a Trend Optikában (X)

2017. június 08., 06:00
A Magyar Látszerész Szövetség és az optikai szakma közös szervezésében már több alkalommal megrendezésre került az országos „MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG KAMPÁNY”. A nagy sikerre való tekintettel a Trend Optikákban idén is elindult a kampány, melynek középpontjában a multifokális szemüveg áll. A kampány szombathelyi állomása a Trend Optika és a Belvárosi Szemészet. A Trend Optikákban, a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgáló pontjain a nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy június 20-ig meghosszabbítják a „MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG KAMPÁNY”-t.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 0

Most érdemes kipróbálni a technika legújabb vívmányának köszönhetően a személyre szabott legszélesebb csatornájú multifokális szemüvegeket, melyek tökéletes látást biztosítanak minden távolságra. A multifokális szemüveg kipróbálása a „100%-os ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁNAK” köszönhetően kockázatmentes! Amennyiben a vásárló egy hónap viselés után elégedetlen, – a kampány ideje alatt, a kampányban résztvevő Trend Optika üzletekben vásárolt – multifokális/progresszív/többfókuszú lencséjével, akkor azt 100% elégedettségi garanciával kicserélheti, az eredetivel megegyező minőségben és korrekciós értékben, a vásárlást követő 3 hónapon belül.

Az évek múlásával – ahogyan minden szövetünk – szemünk is elveszíti természetes alkalmazkodó képességét, veszít rugalmasságából. Ilyenkor tapasztaljuk, hogy kezünk nem elég hosszú, az apróbb betűk összemosódnak, az olvasnivalót egyre távolabb kell tartani szemünktől, hogy élesen lássunk. Ez a teljesen természetes folyamat, mely előbb-utóbb minden embernél bekövetkezik, a „presbyópia”, vagy öregszeműség. Bár az öregedési folyamatokat megváltoztatni nem tudjuk, modern világunkban a technológia vívmányainak köszönhetően az ezzel járó kellemetlenségek, már hatékonyan enyhíthetőek. A multifokális szemüveglencsék átveszik a szem – idő múlása során elvesztett – munkavégző képességét, és viselőjük visszanyerheti a természetes éleslátás élményét. A progresszív vagy más néven multifokális lencse mindig a látási távolságnak megfelelő törőértékkel segíti a szemet, a lencse dioptriája a nézési távolsággal összhangban változik. Rendelkezik a hosszabb nézés célját szolgáló távoli és közeli látómezővel, a két dioptria közötti átmenet egy úgynevezett látócsatornában kerül kialakításra, így alkalmas a közbenső távolságra lévő tárgyak nézésére. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ez a folyosó egyre szélesebb és a széli részek torzítása pedig egyre kisebb. A kiszélesedett látómező nagy könnyebbséget jelent pl. autóvezetés közben, mert nem csak az utat, hanem a műszerfalat is tisztán láthatjuk vele. Kaphatóak speciális célra ajánlott multifokális szemüveg típusok is pl. számítógépnél a képernyő előtti munkához. A gyártók gondoltak a fényre érzékeny szemű emberekre is, létezik fényre sötétedő változata is a lencséknek. Fényviszonyoktól függően UV fényre sötétedik a lencse így a dioptriás napszemüveget is helyettesíti. A progresszív lencsék viseléséhez hozzá kell szoknunk, meg kell tanulni a használatukhoz szükséges fej és szemmozgásokat. A legmodernebb lencsék esetében rövid a megszokási idő, mert ezeket a természetes szemmozgás és fejtartás figyelembevételével alakították ki. A progresszív lencse által nyújtott előnyök bőven kárpótolnak bennünket a kezdeti nehézségekért.

Jelenleg a Trend Optikákban országosan elérhető „MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG KAMPÁNY” ideje alatt az üzlethálózat belvárosi üzleteiben egy most futó akció keretében nagyszerű lehetőség nyílik a probléma ideális megoldására. A Trend Optika üzleteiben modern, korszerű vizsgálóberendezésekkel állapítják meg pácienseinknek a legmegfelelőbb korrekciót. Most egy szemüveglencsét fizet kettőt kap, ha multifokális vagy fényre sötétedő szemüveget készíttet nálunk bármelyik kedves vásárlónk. A legszélesebb csatornájú progresszív szemüveg viselők és a dioptriás napszemüvegre vágyók most féláron jutnak a tökéletes látás élményéhez.

A kampány ideje alatt a TREND Optika szaküzleteiben térítésmentesen vizsgálják meg szemét, akár a legkorszerűbb 4D-s technológiával is!

Üzletünkben rendelnek:

Dr. Csák Adrienn

Dr. Gáti Éva,

Dr. Nagy Zoltán

szemész szakorvosok

A Trend Optikák szolgáltatásaira és akciójára jelentkezzen be most!

Szombathely, Savaria tér 1/G

Tel.: 94/312-105

Szombathely, Fő tér 16.

Tel.: 94/320-898

2017. június 08., 06:00

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...