Ahol a gyógyvíz és a jótékony energiavonalak találkoznak

LENTI: Ősi „energiák” földje (X)

2017. április 24., 05:00
komment
Mágikus energiavonalak, 40 ezer éves gyógyvíz, élmények, zavartalan pihenés. Mindezért érdemes felkeresni Lentiben a Thermal Hotel Balance **** szállodát valamint az élmény-és gyógyfürdőt, melynek kültéri strandja is várja májustól a vendégeket.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 0

Lentiben is indul a strandszezon, a fedett élmény- és gyógyfürdő szolgáltatásai mellett a strand öt szabadtéri - úszó-, gyógy-, tan- és gyermek - medencéje, valamint júniustól a csúszdás élménymedence is megnyílik a látogatók előtt.

A lenti szálloda és a gyógyfürdő mágikus energiavonalak ölelésében helyezkedik el, hiszen itt található a Szent György Energiapark, ahol pozitív energiákkal töltődhetnek fel a vendégek.

Ez a hely mágikus, gyógyító hatású területen, energiavonalak találkozásánál fekszik. Ilyen vonalakat a Föld minden részén találhatunk, találkozási pontjaikba építették a régiek kultikus helyeiket, templomaikat, mint az angliai Stonehenge, a delphoi jósda Görögországban, az Andokban található Machu Picchu, vagy Kheopsz fáraó piramisa Egyiptomban. Ebbe a sorba kapcsolódik be Lenti is. A város gyógyfürdőjében hasonló aktivitást tapasztaltak, mint a felsorolt helyeken, így alakították ki a Szent György Energiaparkot, ami egyedülálló különlegessége a fürdőkomplexumnak. Az Energiapark területén található sugárzások az energiahiányos állapotot állítják helyre, az egész szervezetre hatnak és harmonizálják az energia áramlását, megteremtik a testi és a lelki egyensúlyt. A feltöltő pozitív energiák itt Európa szerte ismert és keresett 40 000 éves nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvízzel alkotnak páratlan, egyedülálló egységet. A gyógyvíz mozgásszervi - gerinc (nyak, hát, derék), lumbágó, ízületi (váll, könyék, kéz, csípő, térd, boka) problémák gyulladásos és kopásos megbetegedések kezelésére alkalmas.

A fürdőkomplexum fedett részlegének szolgáltatásai közt találunk  úszó-, gyógy-, gyermek- és hidromasszázs-medencét, szaunavilág finn-, aroma- és infraszaunákkal, illetve egy nyugalmi zóna pihenőágyakkal szolgálja a vendégek igényeit. Mellette a csúszdás élményfürdőben  óriás- és gyermekcsúszdával, játékelemekkel, ülő-és fekvő masszázsokkal szólítják meg a látogatókat, de van pancsoló a kisebb gyermekeknek. A kültéri strandon csúszdás medence, benne vadvízáram, nyakzuhany, masszázspadok és egy 74 méter hosszú Anakonda csúszda nyújt páratlan felüdülést. A gyermekmedence és a tanmedence a kisebbeknek nyújt szórakozást, az úszómedence pedig kellemes hűs vizével az úszókat is csábítja.

www.lentifurdo.hu

www.balancehotel.hu

2017. április 24., 05:00

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...