Életmód

2016.07.18. 19:14

Mondhatom...

...elegem van a kutyagumiból. Még ha gumi lenne, de rosszabb! Ma kétszer sikerült beletalálnom a kellős közepébe: köszönöm a lehetőséget, kedves(?) gazdi!

Simán Klára

Mivel én magam is egy közepes termetű eb élete társa vagyok, megengedhetem magamnak, hogy leszóljam a kutyatartókat. Tartsanak zacsit is, kérem tisztelettel! Sokkal kisebb helyen elfér, mint ebünk, és még csak gond sincs vele: zutty, zsebrevágjuk és kész! Majd ha kell, akkor használjuk. Én használom.

Vagyis használtam eddig - most viszont besokalltam, mert pont akkor sikerült belelépnem, amikor - mit ad Isten... - a saját szemetünket dobtam el. Szóval megszabadultam a teli zacsinktól, és hopp, egy másik kutya székletét tapostam szét. A második alkalommal már deja vu-m volt...

Akkor elhatároztam, hogy soha többé nem leszek tekintettel a többiekre, és eztán én is úgy ott hagyom, mint eb a sza...harát. Aztán - mivel vizuális típus vagyok - elképzeltem, mi lenne, ha mindenki ott hagyná? Ez milyen világ lenne? Büdi. Fekáliás. Főzelékes. (Egy ideig nem eszem főzeléket...) Úgy döntöttem, én ezután is felszedem a potyadékot. Ja, és a hasmenős kutyust vigye orvoshoz a gazdája, kérem, mert az állagból ítélve az eb beteg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!