VIVIEN - A természet ajándéka

2017. június 23., 09:36
Király Gábor többszörös magyar válogatott labdarúgó népszerűsíti a megújult VIVIEN természetes ásványvizeket.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 0

Király Gábor és a VIVIEN

A méltán híres kapus vízemberként debütált a VIVIEN ásványvíz reklámfilmjében, hogy a kiváló magyarásványvizek fogyasztására ösztönözze a közönséget.Király Gábor élsportolóként szívügyének tekinti az egészséges táplálkozás alapját jelentő ásványvíz-fogyasztást.„Az egészséges életmód, a kiegyensúlyozott fizikai és szellemi teljesítmény elengedhetetlen része a megfelelőmennyiségű folyadékfogyasztás, amelyre legalkalmasabbak a hazai ásványvizek.”

 

A LIDL Magyarország és a VIVIEN

A VIVIEN ásványvíz kiemelt partnere, a magyar termékek elkötelezett forgalmazója a LidlMagyarország. Az áruházlánc győri, a Tihanyi Árpád utca 9-ben található áruháza ad otthont a nyárikampányindító promóciónak, ahol a vásárlók találkozhatnak a VIVIEN reklámarcával, Király Gáborral.2017. június 22-én 14 órától a Lidl szerencsés vásárlói értékes, dedikált K1RALY Sport termékekkelgazdagodhatnak, melyeket maga Király Gábor ad át. Emellett minden hatos kiszerelésű VIVIENásványvíz vásárlása mellé garantált ajándék jár.

VIVIEN - A természet ajándéka

A Gerecse-karszt ősi kövületei évtizedekig szűrik, tisztítják a hegység kincsét, a kristálytisztaásványvizet. A minden mesterséges beavatkozástól mentes, mérsékelt ásványianyagtartalmú(620 mg/l), enyhén lúgos (pH 7,3) kémhatású természetes VIVIEN ásványvizekkiválóan alkalmasak a mindennapi, nagyobb mennyiségben történő fogyasztásra.Szénsavas és szénsavmentes változatban, 0,5 - 1,0 - 1,5 literes kiszerelésben kapható azáruházakban, vendéglátóhelyeken pedig 0,25 – 0,75 literes üveges kiszerelésben.Az élettani szempontból kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező VIVIEN Babavíz 1,0literes palackos és 0,25 – 0,75 literes üveges, kisfiús és kislányos változatban is elérhető.

2017. június 23., 09:36

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...