f1

2016.06.05. 15:04

Alonso Rossi ex-barátnőjét nézte ki magának?

Úgy fest, hogy Fernando Alonso talán Valentino Rossi exével jár.

Tajthi Andrea

Fotó: McLaren

Miután Fernando Alonso szakított a műsorvezető Lara Alvarezzel, előbb Viki Odinctcovával hozták szóba, de most valósabb pletykának tűnik a legfrissebb, mi szerint a McLaren spanyol versenyzője Valentino Rossi ex-menyasszonyával, a modell Linda Morsellivel kavar.

Linda ugyanis már a Monacói Nagydíjon is jelen volt, noha még nem jelentek meg együtt a paddockban, Linda csak tisztes távolságból nézte a versenyt. Erről ő maga örökített meg a fotót, közösen az olasz Vogue divatszerkesztőjével, akinek fején McLarenes sapka díszelgett.

Olasz lapértesülések szerint a modellt maga Alonso hívta meg Monacoba, és járt a Mclaren boxában is.

A most 27 éves Linda 2008-ban találkozott Rossival, mikor is rajtrácslányként ő tartotta a világbajnok motoros esernyőjét. Később éveken át egy párt alkottak, és már az esküvőt tervezgették, mígnem végül szakítottak.

Az eset pikantériája, hogy Alonso Rossi jó barátjaként volt ismert, ám, a spanyol versenyző és a modell bontakozó kapcsolata állítólag igencsak frusztrálja Rossit, és Fernando fel is került Valentino "feketelistájára".

Linda Morselli (@lalindaa) által közzétett fénykép, 2016. Máj 29., 06:31 PDT

Linda Morselli (@lalindaa) által közzétett fénykép, 2016. Jan 22., 17:10 PST

Linda Morselli (@lalindaa) által közzétett fénykép, 2015. Nov 12., 10:22 PST

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!