f1

2016.06.26. 17:49

James Hunt órát mutatott be a TAG Heuer

Goodwoodban leplezték le a Formula 1 Chronograph modellből készült James Hunt sorozatot, amelyet a legendás pilóta világbajnoki címének 40. évfordulója tiszteletére készített a svájci manufaktúra.

Szabó Bence

Fotó: TAG Heuer

A motorsport annyira összefonódott a TAG Heuer örökséggel, hogy szinte már közhelynek számít, azonban annál üdítőbb látni a cég hozzáállását, megközelítését, és azt, hogy egyre több autós eseményhez adják nevüket, mint pl. a motorsport legnagyobb ünnepe, a Goodwood Festival of Speed, melynek immár hatodik éve főszponzora.

A TAG Heuer számtalan egyedi terméket kínál, melyek legendás versenyzőknek állítanak emléket, elég csak az Ayrton Senna vagy Steve McQueen sorozatokra gondolni. A legújabb órát stílszerűen James Hunt fia, Freddie prezentálta a standon. A gyönyörűséges órát Hunt sisakfestése ihlette. Kétféle szíjjal lehet kapni, a NATO-szíjas változatért 1100 fontot, míg a rozsdamentes acél szíjjal szerelt óráért 1300 fontot kell fizetni, azaz előbbi nagyjából 430 ezer, utóbbi 500 ezer forintba kerül.

TAG Heuer (@tagheuer) által közzétett fénykép, 2016. Jún 25., 08:56 PDT

TAG Heuer (@tagheuer) által közzétett fénykép, 2016. Jún 24., 10:09 PDT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!