f1

2016.08.13. 07:23

A Haas nem fog sokáig várni a "nagyokra"

Monzában döntenének 2017-es versenyzőikről

Tajthi Andrea

Fotó: Tajthi Andrea

Az F1-es Haas csapatfőnöke, Gunter Steiner azt állítja, hogy a csapat nem fog sokáig várni a 2017-es pilótapárosuk megnevezésével, annak ellenére sem, hogy az időhúzás talán lehetőséget nyújtana arra, hogy tapasztalt versenyzőt igazoljanak.

Egyelőre tehát nem tudni, hogy jövőre is megtartják-e kezdő versenyzőpárosukat, Esteban Gutierrezt és Romain Grosjeant. A hírek szerint a bejelentés az Olasz Nagydíj idejére tervezik.

Mindeközben jelen pillanatban Massa, Button és Magnussen elérhető lehet, ám Steiner elmondta, nem fognak sokáig várni rájuk.

"Nem hiszem, hogy sokáig akarunk várni, mert az kockázatos." - mondta Steiner. "Ha már tudod, hányadán állsz, az jobb, mint a bizonytalanság. Bízunk benne, hogy el tudjuk árulni (a 2017-es versenyzőiket) Monza után. Azt tesszük, amit szereznénk. Ez bizonyosságot ad a csapatnak, és nyugodtan fókuszálhatunk a következő szezonra, az autóra és a teljesítményre."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!