f1

2016.12.14. 06:36

Maldonado a 2017-es visszatérésén dolgozik

Pastor Maldonado elmondta, hogy azon dolgozik, hogy jövőre visszatérjen a Forma-1-be.

Hegedűs Dávid

Fotó: Lotus F1 Team

A versenyzési stílusa miatt sokat kritizált 31 éves versenyző 2015-is a Williams és a Lotus csapatoknál versenyzett, amikor a legnagyobb támogatója a PDVSA kevesebb pénzzel támogatta, mert a kirobbant venezuelai olajválság a céget is érintette.

Maldonado ezt nyilatkozta egy kolumbiai sajtóeseményen: „Néhány csapattal tárgyalásban álllok, eléggé optimista vagyok a jövőmet illetően.”

Az FIA által kiadott 2017-es nevezési listán csupán már csak néhány üres hely van, a Saubernél és a Manornál van még hely, illetve a visszavonult Nico Rosberg helye is üres.

Maldonado ezt nyilatkozta: „Sajnos van olyan helyzet, mikor ott kell hagynod egy sorozatot, és tudod azt, hogy a visszatérés sose egyszerű.”

„Eleinte nehéz volt elfogadni azt a tényt, hogy nem vagyok a Forma-1-ben, de mióta látom a Renault teljesítményét, annyira mégsem bánom. Most megvitatom az elképzeléseimet néhány csapattal, és remélem, hogy Ausztráliában újra ott lehetek a rajtrácson.”

„Nyílván nem zárok ki más kategóriát sem, de az elsődleges célom a Forma-1.” - mondta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!