f1

2016.07.27. 11:04

Briatorének nem hiányzik 12 éves lánya

Leni nevű lányának Heidi Klum az édesanyja

Tajthi Andrea

12 évvel az után, hogy Heidi Klum életet adott Leni nevű lányának, az édesapa, Flavio Briatore elárulta, nem nagyon tud neki hiányozni a lánya, mivel soha nem is látja.

A német Heidi Klum nem sokkal az után hozta világra Lenit, hogy Flavioval szakítottak, 2004-ben. A kislány Klum és annak azóta már szintén exe, Seal mellett nevelkedett.

"Leni az én lányom, de mindhárman megegyeztünk abban, hogy több értelme van, ha Seal magáénak tekinti, mivel a gyereknek szüksége van arra, hogy családban nőjön fel." - mondta Briatore az olasz  Il Corriere della Serának.

A korábbi Renault csapatfőnöke azóta feleségül vette Elisabetta Gregoracit és van egy hat éves közös fiuk, Nathan Falco.

"Nehéz hiányolni egy gyereket akit sosem látsz." - folytatta Flavio. "De tudom, hogy Leni nem egy elhagyott gyerek. Leni Seal családjának része, Nathan pedig az én családomé."

"Leni akkor született, mikor Heidi és én már szakítottunk. Heidi Los Angelesben élt, én pedig Londonban voltam, a távolság áthidalhatatlan volt. Két órát beszéltünk telefonon naponta, de ez nem volt elég. Az édesanyjával kellett maradnia. Aztán Heidi randizni kezdett Seallel és ő nevelte fel."

Briatore 2003 márciusában kezdett járni Klummal, aki decemberben bejelentette, hogy gyermeket vár, de ekkor már 4 hónapos terhes volt. A pár azonban nem sokkal ez után szakított, Leni pedig 2004 májusában született, New Yorkban, Helene Klum néven. Seal később örökbe fogadta, így a kislány neve Helene Samuel-re változott.

Klumnak három másik gyermeke is született: Henry 11, Johan 10, Lou pedig 7 évesek. Seallel 2012 áprilisában adták be a válópert, végül 2015 októberére sikerült hivatalosan is elválniuk, 10 évvel házasságkötésük után.

Heidi Klum takes daughter Leni on a flight out of NYC. " target="_blank"">#HeidiKlum #Seal #kidshttp://t.co/7qdMpWjbWD" target="_blank" pic.twitter.com/glw7RmEKav

@PochaBiggs @angelikpg Es Flavio Briatore, director deportivo de fórmula uno (millonario). Tiene una hija con H Klum pic.twitter.com/cvg5eJ7eqN

Flavio Briatore (@briatoreflavio) által közzétett fénykép, 2015. Jún 4., 00:12 PDT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!