f1

2015.09.21. 12:15

Button már eldöntötte, hogy visszavonul?

Nagyon úgy néz ki, bár még nem erősítették meg a feltevést

Fotó: McLaren

The Times, Daily Mail és The Daily Telegraph. Mi a közös bennük? Az, hogy mindhárom brit lap azt állítja, hogy Jenson Button már elhatározta, hogy kiszáll a Forma-1-ből.

2014 telét teljes bizonytalanságban töltötte a brit versenyző, mivel a McLaren-Honda csak az utolsó pillanatban közölte, hogy maradhat a csapatnál 2015-re. 2016-ra azonban ismét kérdéses a helye, de ezúttal lehet, hogy ő maga hoz döntést az ügyben, és nyugdíjba vonul - legalábbis a Forma-1 tekintetében.

Buttont a Sky Sports F1 kérdezte jövőjéről.

"Ez a kérdés mindig vicces, mivel olyan régóta versenyzek már a Forma-1-ben, és mindig érzelmes lesz az ember ilyen kérdések kapcsán, akár a csapat döntése, akár a saját döntésed okán szállsz ki az F1-ből, ez a kérdéskör mindig sok érzelmet csal elő, hiszen ez volt az életed." - mondta Button még Szingapúr előtt a Sky Sportsnak.

"Mindig is azt szerettem volna, ha eredményes időszakban lesz vége a karrieremnek, és azt is akartam, hogy az én döntésem legyen a visszavonulás. Szóval nehéz kérdés, de jelenleg nem gondolok erre, koncentrálnom kell a versenyre, és majd Suzuka előtt tudok egy kicsit ezen is gondolkodni."

Ted Kravitz, szombati Notebookjában arról számolt be, hogy Button testbeszéde, és válaszai is arra utalnak, hogy ő már eldöntötte, hogy jövőre már nem lesz az F1-es mezőny tagja.

Button azonban azt állítja, hogy a következő két hétben hozza majd meg döntését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!